Web Sitemi Açtım Şimdi Ne Yapmalıyım ?

Öncelikle , kurumsal web tasarım hizmeti aldığınız kurum, işletme yüksek potansiyele sahip olmalıdır. Genel olarak firma veya kurum olarak ürün ve hizmetlerimizi tanıtabilmek için web sitesi yaptırıyoruz. Ancak web sitesini yaptırdıktan sonra ne yapıyoruz? Firma veya kurumların %80 ‘ i web sitesini yaptırdıktan sonra site ile ilgilenmemektedir. Sadece web sitesi yaptırarak müşteri çekebileceğinizi düşünebilirsiniz ama bu yanlış bir yoldur. Yaptırmış olduğunuz web sitesini zengin içerikler ve görsellerle doldurmalısınız ve bunlar ziyaretçileri sitenizde etkileyecek içerikler ve görseller olmalıdır.

Bu durumda uzman bir kurumsal web tasarım ekibinden hizmet almanız firma veya kurumun itibarı ve marka bilinirliği açısından önem arz etmektedir. Alys WEB, gelişmiş admin paneli ile web sitenize ait içerikleri ve görselleri rahatlıkla ekleyebileceğiniz %100 SEO uyumlu altyapısı ile sunmaktadır.

Unutmayın bir web sitesi açtıktan sonra doğru ve detaylı içeriklerle sitemizi zenginleştirmeliyiz. Bu durum müşterileri sitemizde tutmamızda kolaylık sağlayacaktır. Bir diğeri ise Blog bölümünde içerik paylaşımı, firma veya kurumunuza ait paylaşmak istediğiniz haberleri, sıkça sorulan soruları, önemli bilgilerinizi bu bölümde paylaşabilir ve ziyaretçilere aramak istediği bilgileri bulmasında yardımcı olabilirsiniz.

Hizmet aldığınız firma, Alys WEB gibi seo çalışmasında uzman işinde ehli kişiler tarafından yönetiliyorsa SEO çalışması yaptırmalısınız. Kurumsal SEO organik aramalarda üst sıralarda yer alabilmenizi sağlayan arama motoru optimizasyonudur. Kurumsal SEO çalışması firmanızın ileri ki zamanlarda ilk sıralarda ücretsiz olarak yer alması demektir. (Alys WEB ‘ in kurumsal web tasarım anahtar kelimesinde ilk sıralarda yer alması gibi).

Web sitemizi açtıktan sonra bu işlemleri yaptığımız durumda kısa zamanda etkisini gösterdiğini görebiliriz.